Fierastraie pendulare

Produse pe pagină:
Sortare după:

Ferastrau pendular Procraft ST 1000W, 3000 rot/min, 2.46 kg

Fierastrau pendular electric Procraft ST1000O scula al carei utilitate principala este acela de ..

150,00 Lei

Ferastrau pendular ProCraft ST1150, 1150W, 3000 rpm

Fierastrau pendular electric Procraft ST1150 Conceput in principal pentru taierea lemnului, plasticu..

184,00 Lei

Ferastrau pendular ProCraft ST1300, 1300W, 3000 rpm

Fierastraul pendular electric Procraft ST1300 Magazinul elefant-tools a adaugat un nou membru in ec..

200,00 Lei

Fierastrau Pendular ELPROM PLE100, 950W, lemn 100mm, metal10mm, 0-45g, 3000Rpm

Cel mai versatil fierastrau pendular al marcii Elprom PLE-100 Din multimea de variante de pendulare..

153,00 Lei

Fierastrau pendular Stromo 1000 W, 3 panze, 45 grade, 2500 RPM

 Daca te constrange bugetul, poti alege un Fierastrau pendular Stromo 1000 cu putere de 1000W f..

150,00 Lei

Fierastrau pendular Vega VJ980, 980W

Fierastraul pendular Vega VJ980 este folosit pentru taierea lemnului, plasticului si a aluminiului. ..

183,00 Lei

Ferastrau pendular Kratos EWJS728, 3000 rot/min, 2.3 kg

Daca cautati un soricel pendular de moda veche, fierastraul pendular Kratos EWJS728 poate satis..

200,00 Lei

Fierastrau pendular Elprom EPLE-105, 3000 rot/min, 2.5 kg

Vreau un Fierastrau pendular Elprom EPLE-105 fiindca este cel mai bun pendular al producatorului Elp..

190,00 Lei

Fierastrau vertical STATUS JS550, 570 W, 800-3000 RPM, 65 mm

Fierastrau pendular STATUS JS550 al producatorului italian "Status-tools" este clasat pe treapta de ..

146,00 Lei

Fierastraie pendulare
Elefant-tools are un "arsenal" diversificat de fierastraie pendulare electrice cu putere cuprinsa intre 900W si 1500W.
Fierastraul pendular a devenit o scula electrica "must have" in toate gospodariile, apartamentele, atelierele si orice alte locatii unde munca cu lemnul, plasticul sau metalul face parte din ordinea zilei. Astazi, a avea un soricel pendular, cum i se mai zice, este un atu, fiindca te scuteste de multe greutati atunci cand planifici lucru cu scandura mai ales. Cel mai adesea, cumparatorul care cauta sa achizitioneze o astfel de scula electrica, cel mai probabil are de taiat forme curbate, de anulat colturile materialului brut, de decupat etc.

Fierastraul pendular se regaseste in toate marcile importate de Elefant-tools: Procraft, Elprom, Status, Kratos.

Fierastraul pendular, altfel cunoscut ca soricel sau fierastrau vertical, este o unealta extraordinara pentru tamplari fiindca este nemaipomenita la taierea in curba, a formelor neregulate si diferitor forme artistice. Este ideala pentru sectionarea marginilor, ramelor, pentru ajustarea marginilor, rotungirea acestora precum si taierea cercurilor. Fierastraul pendular se aseamana intr-o oarecare masura cu fierastraul circular: are o panza, maner de ghidare, buton de pornire si o talpa de glisare ajustabila. Diferenta consta in faptul ca pendularul are o panza liniara care nu poate fi ajustata pentru adancimea de taiere pe cand circularul foloseste un disc pentru care reglarea este posibila.

Cele mai comune pendulare existente pe piata sunt cele cu maner in partea superioara care dau sculei o forma circulara, inchisa precum si pendularele alungite care sunt concepute fara maner. Ambele sunt eficiente, alegerea depinde de fiecare meserias si preferinta lui.

Oricare ar fi, asigura-te ca cumperi un fierastrau care compatibil cu panzele de tip T, credeti-ma! Inainte de a achizitina o lama, trebuie sa stiti ce veti taia cu ea si cum doriti sa rezulte taietura. De exemplu, daca lucrati cu lemn neprelucrat, probabil veti opta pentru o taietura rapida si mai putin curata. Deci, veti alege o lama cu densitatea mai mica a dintilor. Pe de alta parte, daca doriti un rezultat mai calitativ, cu finisare fina, veti alege o lama cu densitate a dintilor mai mare. Deobicei, aceste detalii sunt marcate pe ambalajul panzelor(densitatea dintilor - TPI in limba engleza - si lungimea). Preferabil ar fi sa alegeti panza potrivita in functie de grosimea materialului cu care lucrati. Este recomandata o lungime cu 1cm mai mare fata de grosimea materialului.

La rindul lor, lamele(panzele) se diferentiaza pe langa tip T(panza cu fizare automata) si tipul U(panza cu montare manuala) si prin orientarea dintilor:dintii orientati in sus (pentru a intelege corect, imaginati-va ca in timpul taierii, panza se misca vertical de sus in jos. In timpul miscarii in sus aceasta contribuie la fizarea si stabilizarea obiectului taiat prin miscarea de tractiune si apropiere)dintii orientati in jos (in acest caz lama cu dinti orientati in jos, la miscarea in jos, va avea tendinta sa forteze pendularul indepartandu-l de material astfel creand posibilitatea de recul si accidentare)